Oferim servicii complete de amprentare si elicopterizare. Preturi imbatabile!
Header image

Beton polimer

Ce este betonul polimer ?

Este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton, proaspat turnate, cu ajutorul unor retele tipar, fabricate din carton triplu-strat plastifiat, care imprima in suprafata betonului o retea de rosturi aparente, ce delimiteaza forme cu aspect de caramida, piatra, placi ceramice sau gresie.

Este solutia ideala pentru acoperirea suprafetelor verticale cum sunt socluri de case, garduri, etc. Precum si suprafetelor orizontale ca: aleile pietonale, scari cu trepte si contratrepte etc. Se poate aplica pe orice suprafata pe care a fost turnat beton.

Realizarea betonului polimer .

Betonul polimer se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti, nisip, in proportii bine stabilite rezultand un amestec de consistenta untului ce poate fi aplicat pe orice suprafata orizontala, verticale sau inclinata. Nimic nu mai impiedica textura, colorarea si rezistenta, sa “imbrace” orice forme arhitecturale, totul rezultat al creativitatii.

Avantajele economice sunt evidente… Betonul polimer se aplica, ca o solutie ideala, in cazul realizarii unui pavaj nou pe o suprafata de beton veche, deteriorata.

Betonul polimer este solutia perfecta a celor pragmatici, care vor sa renoveze, reconditioneze sau sa construiasca intr-un timp relativ scurt, fara a pierde din efectul, calitatea si durabilitatea lucrarii.

12082009046 Beton polimer