Oferim servicii complete de amprentare si elicopterizare. Preturi imbatabile!
Header image

Executie pavaj amprentat

Posted by adminalfa in Beton amprentat

Punerea in opera a betonului amprentat

- pe stratul crud de beton turnat si rasiat, se aplica o culoare (colorantul intaritor), care are atat rolul de a oferi o estetica deosebita betonului, dar si de a creste rezistenta acestuia.

- se asteapta ca acest colorant sa se intareasca, pentru a incepe urmatorul pas al procesului de amprentare, care consta in aplicarea matritelor ( pentru obtinerea formelor dorite ).

- inainte de aplicarea matritelor, se imprastie deasupra suprafetei finisate, decofrant (praf antilipire) ,  pentru a impiedica cufundarea si lipirea matritei de suprafata betonului.

- dupa terminarea procesului de amprentare, se asteapta 1-2 zile pentru ca betonul sa prinda rezistenta, si se incepe cu realizarea rosturilor, pentru a impiedica craparea suprafetei de beton.

- se spala lucrarea, se indeparteaza decofrantul (praful antilipire), mai mult sau mai putin (indepartea prafului intr-un procent mai redus, ofera culorii efectul de patare), se aplica lacul pe baz de apa, pentru a inchide porii betonului.

- in final, se aplica lacul solvent (rasina), care ofera suprafetei un luciu minunat, rezultand astfel o lucrare de beton amprentat, cu un stil personalizat.

Pavajul din beton amprentat poate imita orice aspect, precum : piatra naturala, caramida, gresie, lemn etc. , in functie de matritele disponibile.

32 Executie pavaj amprentat

 

9 Executie pavaj amprentat

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.