Oferim servicii complete de amprentare si elicopterizare. Preturi imbatabile!
Header image

Preparare teren pentru beton amprentat

Posted by adminalfa in Beton amprentat

39 Preparare teren pentru beton amprentat

Pavaj din beton amprenta.

Pavajul din betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, caramizii, gresiei etc.

Pavajele din beton amprentat se executa oriunde se poate turna beton. Indiferent de climat, pot fi produse suprafete frumoase, cu durabilitate, care sa depaseasca oricare alte forme de pavaj.

Sa incepem cu inceputul… In cazul in care trebuie realizata o lucrare in conditii, lucare de beton amprentat, pe o suprafata de pamant .. este imperios necesar prepararea terenului, indepartarea buruenilor (in cazul in care exist) si remedierea denivelarilor de teren, pentru a ne asigura ca avem o sapa de beton in conditii, cu o grosime aproximativ egala pe toata suprafata..

Se trece la urmatorul pas, si anume, realizarea cofragului in maniera dorita de client (serpuiri sau alte modele), sau standard (drept).. Urmatorul lucru ce trebuie facut este montarea pe suprafata a plasei de fier si a plasticului (in cazul in care acestea sunt incluse in pret). In caz ca nu sunt incluse in pret, recomandam achizitionarea acestor materiale, pentru a spori rezistenta betonului.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.